WHC 2018@CHICAGO

September 7 - 9, 2018 @ Chicago

PROGRAM OVERVIEW DRAFT
FRIDAY  September 7, 2018
 
Location Time Item By Duration
  8:00am Registration (Tea and coffee available)   60 min
  9.00 am Assemble in the Grand Ball Room    
Grand Ball Room 9:30 am PLENARY SESSION 1 - INAUGURATION Chairperson: TBD 180 min
  12:30 pm Lunch   90 mins
    Assemble in the Conference Halls   30 mins
  2:00 pm CONCURRENT SESSIONS 1:   75 mins
Conf Rooms Economic Conf Women Conf Youth Conf Education Conf Media Conf Political Conf Organization Conf    
  3:45 PM Break & Reassemble   30 min
  4:15 PM CONCURRENT SESSIONS 1:   75 mins
Conf Rooms   Economic Conf Women Conf Youth Conf Education Conf Media Conf Political Conf Organization Conf Chairpersons: TBD  
  5:30 PM Break - Assemble for Plenary   60 min
Grand Ball Room 6.30 PM PLENARY SESSION 2:
Can Hindu organizations work together for the larger Hindu resurgence?
Chairpersons: TBD 90 min
  8.00 – 9.30 PM Networking - Dinner   90 min

    Saturday September 8, 2018    
  8:00 AM Tea and coffee available   60 mins
  9.00 AM Assemble in the Conference Halls   30 mins
  9:30 AM CONCURRENT SESSIONS 3:   75 min
Conf Rooms   Economic Conf Women Conf Youth Conf Education Conf Media Conf Political Conf Organization Conf Chairpersons: TBD  
  10:45 AM Break & Reassemble   30 min
  11:15 AM CONCURRENT SESSIONS 4:   75 min
Conf Rooms   Economic Conf Women Conf Youth Conf Education Conf Media Conf Political Conf Organization Conf Chairpersons: TBD  
  12:30 PM Lunch   90 min
  2:00 PM Assemble in the Conference Halls   30 mins
  2:30 AM CONCURRENT SESSIONS 5:   75 min
Conf Rooms   Economic Conf Women Conf Youth Conf Education Conf Media Conf Political Conf Organization Conf Chairpersons: TBD  
  3:45 PM Break & Reassemble   30 min
  4:15 PM CONCURRENT SESSIONS 6:   75 min
Conf Rooms   Economic Conf Women Conf Youth Conf Education Conf Media Conf Political Conf Organization Conf Chairpersons: TBD  
  5:30 PM Break - Assemble for Plenary   60 min
Grand Ball Room 6:30 PM PLENARY SESSION 3:
Motivational Talks
Chairpersons: TBD 90 min
  8.00 – 9.30 PM Networking - Dinner    

Sunday September 9, 2018
  8:00 AM Tea and coffee available    
  8.30 AM Assemble in the Grand Ball Room   30 min
Grand Ball Room 9:00 AM PLENARY SESSION 4:
Confluence - Outcomes
Chairpersons: TBD 60 min
  10:00 AM Short Break   15 min
Grand Ball Room 10.15 AM PLENARY SESSION 5:
Taking Hindu Society Forward - Strategic inputs & thoughts from delegates
Chairpersons: TBD 60 min
Grand Ball Room 11.15 AM PLENARY SESSION 6:
Closing
Chairpersons: TBD 75 min
  12:30 PM Lunch